Iarna este musai sa ai esente de aromaterapie

Iarna nu este tocmai anotimpul meu preferat, numai gandul ca trebuie sa ies din casa la -10 grade imi da fiori, dar cum nu pot scapa de "doamna" in cauza, trebuie sa ma adaptez. Daca vremea de afara nu depinde de mine, atmosfera din interiorul locuintei, da.
Motiv pentru care apelez cu mult drag la lumanarile parfumate si esentele de aromaterapie. Preferatele mele sunt aromele de : mosc alb, vanilie, afine, fructe de padure, magnolie si trandafir.
Din fericire aceste esente nu sunt scumpe, pot fi procurate de la diverse magazine fizice sau online.
Un magazin pe care eu il recomand este acesta:

Ei ofera in aceasta perioada reduceri la comenzi si au o gama variata de produse, alegerile mele sunt:

Ulei - Esenta pentru aromoterapie - Mosk alb


Aceasta esenta se foloseste pentru purificarea si parfumarea locuintei sau firmei. Revigoreaza planul sentimental. Aceasta esenta se foloseste pentru purificarea si parfumarea locuintei sau firmei. Revigoreaza planul sentimental.Pentru blocajul verbal, energetic, emotional, de orice fel. Este o aroma care in feng shui se utilizeaza pentru a anihila efectele negative dintre doua uºi sau problema legata de scarile aflate in fata uºii de la intrare (la jumatea distantei dintre cele doua uºi sau respectiv scara ºi uºa se face un mic cerc, cu aceasta esenta, ºi efectul nociv este anihilat). 
Se poate utiliza in vasul de aromoterapie sau aspiratorul cu apa.

Set de 4 esente de aromoterapie in saculet


Set de 4 esente de aromoterapie, cu urmatoarele arome: Lavand,Trandafir, Pin, frezie 
Fiecare sticluta contine 10 ml de esenta. 
BONUS: Saculet pentru a fi facute cadou. 
Aceste esente se folosesc pentru purificarea si parfumarea locuintei sau firmei. Se poate utiliza in vasul de aromoterapie sau aspiratorul cu apa.
Descrierea si fotografiile apartin site-ului lor, pe care il puteti vizita aici:

Uleiuri/Esente aromaterapie (pe www.feng.shui.ro)

Comentarii