Profitati de beneficiile artei feng-shui fara sa va goliti portofelul (P)

Nu mai este un secret pentru nimeni ca ador arta feng-shui, dar nu sunt dispusa sa cheltui foarte multi bani pentru acest capriciu, asa ca profit de reducerile si ofertele magazinelor de profil.
Astazi vreau sa va prezint un site interesant, in opinia mea, care vinde astfel de produse la preturi foarte accesibile. Site-ul despre care va vorbesc se numeste :FengShui4Life.
Hai sa vedem cine sunt si ce ne ofera!
"FengShui4Life.ro este un magazin online cu remedii, produse si cadouri Feng Shui, de un nivel de calitate ridicat si cu preturi competitive. Aici, puteti gasi de la pesti Arrowana, Clopotei de vant, Monede Chinezesti, Wu Lou-uri, pana la Pagode Feng Shui, Chi Lin, Pi Yao, Rate mandarine... si multe alte remedii Feng Shui.
FengShui4Life.ro este proprietate a SC DRESALY SRL, CUI RO18071799, cu sediul in Brasov, Str. Banatului nr. 11, cont bancar RO31 INGB 0000 9999 0363 9502 deschis la ING BANK sucursala Brasov, inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul J08/2593/2005."
Trebuie sa va spun ca impun o comanda minima de 50 lei, periodic au diverse promotii si ca anumite produse sunt disponibile pentru o anumita perioada de timp.
De asemenea, comenzile cu o valoare peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit, iar pentru cele sub aceasta suma trebuie sa platiti 16 lei.
Cateva produse sub 30 de lei care mi-au atras atentia sunt acestea(descrierea si fotografiile produselor le apartin) :

Trei monede cu nod mistic in Feng Shui


Aceste trei monede legate impreuna cu un fir rosu de bun augur si se termina cu un ciucure oriental reprezinta un simbol de al bogatiei si rodniciei. Cele trei monede reprezinta cerul, pamantul si omenirea. Nodul mistic amplifica eficacitatea acestui remediu Feng Shui.
Atarnati aceste trei monede cu nod mistic in sectorul averii, pentru a atrage norocul la bani de partea dumneavoatra.
Pentru entuziastii metodei Stelelor Zburatoare, se poate lega la jumatatea fiecarei draperii din camera afectata de efectele negative ale stelei cinci de galben. Acesta stea instiga la scandaluri, accidente si chiar deces. Monedele vor actiona ca un remediu eficient impotriva lui cinci de galben. Pret: 3 lei.

Canaf cu vasele abundentei din jad


Aceasta este o deosebita amuleta Feng Shui, reprezentata din doua vase ale abundetei din jad legate cu snur verde si decorate cu nod mistic. Vasele abundetei sunt simboluri extrem de norocoase umplute cu comori - pepite aurii, monede aurii si perle, toate acestea, simboluri puternice de prosperitate pentru a semnifica acumularea de bogatie si abundenta. Pret: 4 lei.

Canaf cu simbolul Yin Yang


Acesta este un canaf deosebit realizat din ceramica si cu simbolul Yin Yang pictat. Yin Yang este considerat o imagine a perfectiuni ce simbolizeaza unitate. Purtati acest minunat canaf Feng Shui cu Yin Yang pentru a va echilibra viata si pentru a detine controlul asupra lucrurilor corecte si gresite. Acest simbol va insufla disciplina de sine. Purtati-l ca un simbol al pacii interioare, al relatiilor cu ceilalti si al armoniei universale(preferatul meu). Pret: 4.80 lei.

Canaf cu pisica norocoasa si monede


Acest canaf Feng Shui este absolut deosebit, reprezentat printr-o pisica norocoasa Maneki Neko cu snur rosu si monede chinezesti. Draguta si incantatoare, aceasta pisica norocoasa nu este doar minunata, dar va va aduce fericire, bunastare si prosperitate. Daca va aflati in mediul afacerilor, pisica norocoasa Maneki Neko atrage si maulte vanzari si mai multi clienti. Daca sunteti angajat, va va aduce  promovare si marire de salariu. Pret: 4.80 lei.

Nod mistic rosu cu moneda din jad


Nod mistic rosu cu moneda din jad. Nodul mistic este o combinatie a 6 simboluri ale infinitului. Acest nod minunat simbolizeaza viata lunga si fericita, sanatate, bogatie si reusite profesionale. Inafara de utilizarea pentru a atrage prosperitatea si longevitatea, nodul mistic, este de asemenea folosit ca un simbol al iubirii vesnice. Este de asemenea un simbol puternic pentru protectie si noroc. Pret: 4.50 lei.

Bratara Feng Shui cu monede chinezesti


In Feng Shui monedele simbolizeaza bogatie si reprezinta elementul metal. Acestea pot fi utlizate in sectoarele de metal pentru a consolida energiile acestui element, cum ar fi nord-vestul care guverneaza norocul mentorilor si vestul care sporeste norocul in planul copiilor. De asemenea utile in sectorul nordic, sectorul al elementului apa, deoarece metalul produce apa.
Va invit sa le vizitati site-ul si spor la cumparaturi!


Comentarii