Sustin Campania Anti Produse Contrafacute

   
 Achizitionarea de chilipiruri este in sangele fiecarui roman, dar ce facem atunci cand produsul pe care il cumparam, nu este originalul, ci unul contafacut.
Stiti deja, ca tara in care se fac cel mai multe dintre aceste produse este China si sunteti constienti de abilitatea lor de a copia orice.
     Acum va intreb, ce doriti un produs original sau unul contrafacut?
Daca raspunsul este unul original, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele aspecte atunci cand plecati la vanatoare de oferte:
  • nu cumparati produse de oriunde, oricand- este indicat sa faceti achizitii de pe site-ul oficial al marcii respective si evitati vanzatorii ambulanti.
  • documentati-va temeinic despre produsul pe care vreti sa il achizitionati
De exemplu: daca va doriti un parfum scump ( Dior), inainte de a face achizitia, cauti informatii despre el, note, persistenta, aspectul sticlei, anul aparitiei, editiile limitate, gramajele in care poate fi gasit.
  • aveti grija la pret- un produs de calitate nu va fi ieftin, nu uitati ca si vanzatorul trebuie sa castige ceva.
   Tin sa va reamintesc in mod deosebit, ca o copie, nu este originalul, indiferent cat de bine este executata, iar in cazul cosmeticelor va puteti trezii cu niste iritatii de toata frumusetea, deoarece ingredientele folosite sunt de slaba calitate. Mai bine un Avon original decat un Dior contrafacut!
Fiecare dintre noi suntem liberi sa alegem in viata, asa ca aveti grija ca alegerile pe care le faceti sa fie spre binele vostru si al familiei voastre!
, sa imi spuneti ce parere aveti despre subiect.
Nota: fotografia nu imi apartine.

Comentarii