Farmecul cosmeticelor si detergentilor romanesti

 Din punctul meu de vedere, ultimii 26 de ani au fost unii dintre cei mai grei pentru tara noastra si sunt extrem de putine lucrurile cu care ne putem mandri in afara granitelor, unul dintre acestea este firma producatoare de cosmetice si detergenti "Farmec".
 Produse emblema ale companiei:
  • Laptele demachiant Doina- inca de la lansarea sa in anul 1965 a devenit produsul de ingrijire si demachiere preferat al romancelor din perioada comunista, folosit cu stoicism datorita calitatilor sale, dar si , trebuie sa o spunem, lipsei de alternative pe piata. Eu il consider un produs bun, disponibil in mai multe variante( varianta pe care eu o ador este cea cu laptisor de matca), la un pret excelent si pe care il folosesc cu drag.
  •  Gama Gerovital- cred ca sunt produsele la care au lucrat cel mai mult in ultimii ani si pe care le promoveaza cel mai bine. Lansarea de anul acesta te cucereste prin aroma subtila, varietatea de produse disponibile si ambalajele practice si elegante. 

  • Produsele Nufar si Triumf-  atunci cand vine vorba de curatenie, prefer sa scap cat mai repede de corvoada, asa ca aleg produse rapide si eficiente. Desi, stiam de foarte mult timp de existenta lor, anul acesta am avut curajul sa le incerc si bine am facut. Nu exceleaza la capitolul miros, nici unul, nici altul, dar fac o treaba excelenta si au un pret foarte prietenos. 
Promotii cu farmec:
  • Pasaport Gerovital- in perioada 28.11.2016-02.12.2016, beneficiati de transport gratuit pentru o comanda de minim 99 lei in tara si mimin 149 lei in afara tarii si un Lapte demachiant Doina clasic in straie de sarbatoare.
  • 25% discount la anumite produse- alese in urma preferintelor clientilor.
  • Miercurea ai din plin Farmec- in fiecare miercuri ofera oferte fulger, promotii valabile doar in acea zi.
  • Casete cadou- indiferent de brand, casetele cadou sunt binevenite si consider un mare plus ca cei de la Farmec au aceasta optiune.
Parere personala:
Am incercat cateva dintre produsele lor, unele mi-au placut, altele nu, dar apreciez faptul ca sunt printre putinii care fac ceva pentru tara asta atat de acaparata de hotie, interese si ce mai vreti voi.
Din pacate, produse lor nu sunt promovate asa cum ar trebui in magazinele fizice, unde in afara de detratant, solutia pentru curatat aragazul si poate o crema sau doua, nu gasesti altceva. 
Magazinul online https://www.farmec.ro/ arata excelent si se vede ca au lucrat mult la el, de asemenea este de apreciat faptul ca acum putem cumpara si produse de curatenie de acolo.
Ii gasim si pe retelele sociale https://www.facebook.com/farmec.romania/, unde sunt mult mai activi decat in alte dati.  


Comentarii