Remediile feng-shui in anul Cocosului de Foc

     Imi face o deosebita placere ca la fiecare inceput de an sa citesc previziunile pentru anul ce tocmai incepe. Eu sunt zodia Balanta in zodiacul european si Caine in cel chinezesc. Potrivit celui din urma anul 2017 este anul Cocosului de Foc, ce inseamna asta in general, va voi povestii ceva mai jos.
Incepem cu perioada in care ne vom bucura sau nu de acest cocos, adica intre  28 ianuarie 2017- 15 februarie 2018.
    Chinezii considera ca in acest an fiecare va fi rasplatit pe masura eforturilor depuse, asa ca este foarte important sa fiti loiali, seriosi, sa respectati valorile familiale si sa munciti din greu.
Deviza dupa care ne ghidam este:" Eu stiu mai bine."
Culorile  si numarul norocos sunt: alb, galben (culoarea mea preferata), rosu si cifra 6.
Este de asemenea un an in care vom pune accest pe modul in care aratam si vom investi ca sa facem o impresie buna.
    Recomandarea mea este sa faceti putine lucruri, dar sa le faceti excelet, deci evitati "mult si prost" si axati-va pe "putin si bun", indiferent de ce domeniu vorbim. 
In viata privata incrcati sa comunicati cat mai mult, deoarece cocosului ii place sa critice si de avici vor pornii multe conflicte in relatia de cuplu care pot duce la rupturi si sfarsiri bruste de relatii care pareau bine sudate.
      Alaturi de recomandarile generale ale astrologilor chinezi pentru acest an, va prezint si cateva remedii feng-shui pe care le puteti folosii.
Dupa cum ati observat, asiaticii recomanda utilizarea unor obiecte care simbolizeaza zodia anului despre care vorbin, in cazul lui 2017, vorbim de cocos. Puteti amplasa un astfel de produs in zona in care doriti sa interveniti. 
Va inserez mai jos o foto, pentru a va orienta mai usor:

Produsele pe care vi le voi recomanda le gasiti pe acest site:Feng.Shui.ro si sunt cele despre care ne spun ca sunt specifice anului 2017.

Calendar Feng Shui 2017 - limba romana


Acest calendar, in limba romana, a fost conceput special pentru a va mari potentialul anului 2017 si a obtine tot ce este mai bun in acest an pentru dvs. 
Calendarul contine urmatoarele informatii: 
- stelele zburatoare anuale 2017 
- principalele perturbari ale anului 2017 
- semnul zodiacal care guverneaza luna, ziua si ora 
- orele favorabile, nefavorabile si neutre pentru a va casatori, a semna un contract, a renova un spatiu, a sapa o fundatie, a va muta in casa noua, a calatorii sau a incheia o afacere. 
- semnul zodiacal cu care sunteti in armonie sau in conflict in fiecare ora 
Totul este realizat avand la baza elemente grafice, usor de interpretat si inteles, pentru a va ajuta sa aveti o viata mai buna, linistita si imbelsugata. 


Canaf Feng Shui cu Sacul Abundentei, monede si nod mistic


Purtati acest canaf la chei, geanta sau in autoturism pentru a tripla veniturile, a atrage bani din surse neasteptate si a va bucura de prosperitate. Sacul cu bani remediu de prosperitate si noroc in 2017.

Amuleta Ling Zhi de protectie pentru anul 2017


Aceasta amuleta aurie cu nod mistic rosu este un simbol de protectie si noroc pentru anul 2017. Aceasta amuleta aduce bogatie si abundenta, simbolizand un Pi Kan cu 3 picioare.
Amuleta ar trebui purtata in geanta sau la dvs. atunci cand aveti un eveniment important, care are nevoie de sustinere divina si de forta Feng Shui.
Aceasta amuleta este benefica pentru toate zodiile, dar mai ales pentru zodia Sobolan, Cal.,Iepure Dragon Sarpe/tigru. 
Puteti alege si alte produse de la ei, dar va recomand sa nu va impodobiti casa, masina, biroul, etc. cu cocosi, un remediu, maxim doua sunt suficiente si asa cum v-am mai spus, incercati sa va bazati pe propriile puteri si sa le folosti cu tact.
Sper sa aveti un an mult mai bun decat precedentul!


Comentarii