10 lucruri care ma enerveaza

Pornind de la ideea ca: "daca vrei cu adevarat, te poate enerva orice", vreau sa va spun care sunt cele 10 lucruri care ma calca pe nervi.
Acum nu stiu cati dintre voi va veti regasii in ceea ce voi mentiona mai jos, asa ca astept in rubrica de "Comentarii" sa imi spuneti care este lucrul care va enerveaza cel mai mult si de ce?

  1. Colectiile impresionante de cosmetice- ma refer aici la sertare intregi de produse de machiaj care cu siguranta sunt expirate in mare parte, dar care lasa impresia ca este bine sa cumperi cat mai mult. Nu recomand cumpararea de produse in exces si nici folosirea lor dupa termenul de valabilitate.
  2. Ambalajele care se deschid greu sau sunt dificil de utilizat- am remarcat lucrul acesta la gelurile de dus care se deschid greu, sampoane cu ambalaje foarte rigide, din care nu poti scoate tot produsul.
  3. Site-urile pline de reclame- atunci cand vrei sa citesti un articol, iti doresti sa fie cat mai usor de accesat, nu sa trebuiasca sa inchizi 10 reclame inainte de a ajunge la informatia dorita.
  4. Persoanele care se supraestimeaza- in fiecare cerc de prieteni exista " atotstiutorul" cum ii spun eu sau persoana care se considera cea mai desteasta, cea mai bine informata, pe principiul " asculta la mine ca stiu sigur ce iti spun!" Intotdeauna vor acapara o discutie, isi vor da cu parerea fara sa le-o ceara nimeni si vor incerca tot ce le sta in putinta sa demonstreze ca ei au dreptate.
  5. Oamenii lingusitori- detest indivizii care fac complimente in general celor cu pozitii sociale superioare sau care in mintea lor ii pot ajuta in vreun fel. Din pacate, in orasele mici numarul lor se inmulteste constant.
  6. Inganfatii cu pile- o alta specie care se dezvolta in special in orasele mici, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea, iar fiul domnului "x" care este sa spunem avocat, dar nu neaparat, va fi tratat diferit si infinit mai bine fata de tine care nu ai avut acest noroc. Tot aici includ si "mostenirea" pozitiilor bune din firme de stat sau private indiferent daca este calificat sau nu pentru postul respectiv.
  7. Etichetele la vedere- cu siguranta vorbim despre hainele marilor case de moda, ca nu ar vrea nimeni sa "se dea mare" cu produse luate din Europa.
  8. Muzica la maxim- evident daca stai la bloc," ai in dotare" pereti subtiri prin care se aude si cand mananca vecinul, dar muzica de proasta calitate ascultata la volum maxim ma scoate din sarite, mai ales daca vreau sa dorm.
  9. Oamenii care hranesc cainii fara stapan- in jurul blocurilor se formeaza adesea haite de caini si cum unii dintre locatari sunt extrem de binevoitori, le arunca resturi de mancare sau le cumpara mancare. La prima vedere poate va ganditi iubesc animalele, corect! Dar sa le iubeasca la ei acasa sau sa le construiasca un adapost, pentru ca daca eu, trecator tampit, ma incumet sa trec prin zona respectiva, s-ar putea sa am tinuta, asta in cazul feritit, precum moda "bestiala" a anului 2016, adica totul rupt.
  10. Barfa dusa la extrem- trebuie sa recunoastem ca noua romanilor ne place sa barfim, sa spunem cate ceva despre vecini, prieteni, cunoscuti, toti barfim. Dar, trebuie sa fim rezonabili si sa nu exageram cu asta pentru ca de exemplu, daca vecinul si-a luat masina super scumpa sau are amanta sau mai stiu eu ce, nu ne ajuta cu nimic pe noi. Preferabil ar fi ca in loc sa ne consumam energia astfel sa o  investim in a ne rezolva propriile probleme.

Comentarii