Doar o ceasca cu cafea

   
Din punctul meu de vedere, trezirea la ora 6.00, in ziua de luni, ar trebui interzisa prin lege. Va povesteam si cu alte ocazii, ca nu pot functiona la parametrii normali inainte ca ceasul sa arate ora 8.00, dar cum acest lucru nu este posibil, trebuie sa ma folosesc de boabele unui arbust descoperit in Etiopia acum multi ani. Desi initial, boabele de cafea erau considerate aliment si amestecate de triburile est-africane cu grasime animala formand astfel o pasta care era utilizata de catre razbonici in lupte pentru a avea mai multa energie, acum, utilizam in acelasi scop (obtinerea energiei), o licoare care a devenit numarul 1 la nivel mondial-cafeaua
      Nu stiu cum se intampla, dar intotdeauna dimineata sunt in intarziere, fie mai lenevesc un pic, fie stau prea mult la dus sau imi ia prea mult sa pregatesc micul dejun, cert este ca niciodata nu sunt gata la timp. Nici "trucul" pe care il folosesc de cateva luni si anume setatea ceasului telefonului mobil cu 10 minute mai inainte, nu ma mai ajuta prea mult, ca sa nu mai vorbesc despre cescuta de cafea care ma asteapta cuminte pana seara sa o pot savura.
     Cum am recunoscut si cu alte ocazii , sunt dependenta de cafea.  Drept urmare nu poate decat sa ma bucure initiativa sefului de a ne oferi cafea la birou, probabil satul omul de " somnorosii" cu care trebuie sa colaboreze la prima ora. Alegerea domniei sale a fost  La Fantana, datorita experientei de peste 17 ani pe piata din Romania, posibilitatii de a alege dintre mai multe tipuri de abonamente, atat pentru apa, cat si pentru cafea, igienienizarea la standarde moderne a echipamentelor folosite, dar si calitatea deosebita a apei si a cafelei folosite. Din punctul sau de vedere, cea mai buna optiune a fost marca proprie a distribuitorului si anume cafeaua Kafune, recunoscuta pentru taria si aroma sa.
    Parca nici sedinta in care ti se spune ca nu ai vanzari tocmai o.k., ca numarul de clienti nu a crescut luna aceasta sau ca  produsele vandute nu te ajuta prea mult la target, nu mai este atat de rea atunci cand sorbi dintr-o ceasca cu cafea tare.
Articol scris pentru Spring Super Blog 2017.
   

Comentarii

Trimiteți un comentariu